The challenge issued by Yellow to Pacific Environments, Architects, was to design a restaurant in a tree.
The result is a striking pod-shaped structure built ten metres high in a redwood tree near Warkworth, north of Auckland. Access to the Treehouse is provided by an elevated tree-top walkway. Parts of the walkway are built using redwood milled on site. The vertical fins and slats are built from sustainably grown pine and poplar.

The restaurant operated from December 2008 to February 2009 as part of a Yellow advertising campaign.
At the conclusion of the campaign, ownership of the Treehouse passed to the landowner. The venue is now available for weddings, functions and events, rather than as a restaurant. The Treehouse seats 30 guests or can accommodate 50 guests standing for less formal gatherings.

Contact us for any other enquiries and bookings.

All rights reserved. Website by BENEFITZ